Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Májustól Babel Sound Keddek a Szimplában!

Szimplán a Babel feeling

A tavalyi Babel Sound Fesztiválon a Szimpla Kert a róla elnevezett színpadra vagány fellépőcsapatot pakolt egy héten keresztül. Hozzá még egy ütős romkocsmát is összeraktak Bogláron, ahol minden nap hajnalig tartó örömzenélés és táncba perdülés következett be. Ez a hangulat költözik most Budapestre minden kedden a Szimpla Kertbe.

Koncertsorozattal izzítja be a fesztiválérzetünket a Babel Sound, hogy tavasszal se maradjunk nyár nélkül. Májustól Babel Sound Kedd néven minden héten egy-egy világzenét játszó banda muzsikál a Szimpla Kertben. Júliusban pedig ismét leköltözik majd a Szimpla Balatonboglárra, hogy újra megtörténjen minden, ami csak megtörténhet egy interaktív világzenei fesztiválon a Balaton partján.

2017. július 17-23. között a boglári strandon megint összefut a világ, hogy megmutassa, a világ zene! A nyári fesztiválra a belépés ingyenes! Addig pedig: ha kedd, akkor Babel Sound - a Szimpla Kertben!

BABEL SOUND KEDD - SZIMPLA KERT koncert infók itt!

Partnereink