Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

2021 - Újra veletek!

Sziasztok, Babel-rajongók!

Már biztos nagyon vártátok, hogy friss hírekkel jelentkezzünk... A sokadik újratervezést követően végre örömmel jelenthetjük be nektek: július 19-24. között nagy szeretettel vár titeket a Babel Sound Lite Balatonbogláron! A 10. alkalommal megvalósuló Fesztivál ezúttal 6 estén keresztül, 4 színpadon vonultatja fel nektek a jobbnál jobb világzenei és jazzkoncerteket és táncprodukciókat a Babel Campben, a mi kis zöld oázisunkban, a hatalmas platánok és hársfák alatt. Napközben Balaton és lazulás, este fékevesztett tánc, majd jammelés és mulatság a zenészekkel hajnalig, a megszokott, fergeteges hangulatban.

Ugye jöttök? Mi már nagyon várjuk! A részletes programot pár napon belül közzétesszük.

Idén mi is belépőjegyes fesztivál leszünk: a baráti árú hetijegyek hamarosan elérhetők lesznek a honlapunkon keresztül, napijegyet pedig a helyszínen lehet majd váltani. A Babel Sound Lite korlátozott létszámban lesz látogatható, naponta maximum 400 vendéget tudunk beengedni. A mielőbbi jegyvásárlás érdekében figyeljétek híreinket a Facebook-oldalunkon!

Találkozzunk idén is ott, ahol "a világ összefut"!

Partnereink