Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Akusztikus pszichedélia a Koraival

Igen, a Babel Sound az a fajta szemlélet, ami nem engedi, hogy csak úgy elmenjünk a jó zene mellett. Avagy mondhatjuk úgy is, hogy nem engedi a jó zenéket elmenni mellettünk. Továbbra is minden héten hangolunk ezerrel a nyári fesztiválunkra. A 25 éves Korai Öröm - a hazai underground egyik legmeghatározóbb zenekara - instrumentális, akusztikus formációjával lép fel május 17-én a budapesti Szimpla Kertben.

Zenéjük részben akusztikus, ethno-metal-tribal-trance stíluskeverék, természetesen a tőlük megszokott és jól ismert egyedi "gyógynövény-rock” érzéssel elegyítve. A Korai már a kezdetektől minden koncertjén atmoszférát teremt, ahol a meditatív vonal éppúgy megtalálható, mint az elektronikus zenék lüktető, drum and basses alapjai, vagy a világzenei áramlat jellegzetes stílusjegyei.

A sokféle ütőhangszer, a doromb, a khöömei ének és egyéb hangzások teszik egésszé ezt a világot, mely egyszerre sarkall táncra, pörgésre, de ugyanakkor lenyugtat, szállítja a lelket más dimenziókba. Utaztat, mondhatnánk, s valóban maga az utazás, a szárnyalás a legmegfelelőbb fogalom erre az egész megfoghatatlan, mégis nagyon jól érezhető állapotra, miliőre, melyet a Korai ideszül elénk, akár koncerten vagyunk, akár lemezről hallgatjuk. Pszichedelikus, ambient, etno, progresszív. Ez mind benne van.

 FACEBOOK ESEMÉNY 
TOVÁBBI BABEL SOUND KONCERTEK A SZIMPLA KERTBEN

Partnereink