Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

BABEL JAZZ - Nemzetközi Jazz Fesztivál

Harmónia és jazz a Balaton partján! A Babel Sound fesztivál szervezői új programmal indítják a nyarat.

Május utolsó hétvégéje Balatonbogláron a jazz-ről fog szólni. Egy kifinomult, klasszikus műfajról, amely sokakat megihletett már. A fellépők között a jazz magyar és nemzetközi nevei egyaránt megtalálhatóak. Legyen az modern, progresszív, fúziós vagy smooth jazz - a Babel Jazz Fesztivál különböző műfajok kavalkádját nyújtja.

Ha színvonalas kikapcsolódásra vágysz a Balaton partján, akkor itt a helyed!

A koncertprogram mellett a fesztivál hangsúlyt fektet a zenei rögtönzés, a kötetlen improvizáció autentikus bemutatására is, amely a jazz műfajának egyik alappillére. A Babel jam session-ök során olyan élménynek lehetsz részese, amely csupa meglepetést rejt. Vajon mit alkotnak különböző stílusokat képviselő zenészek, ha együtt lépnek színpadra?

A tóparti helyszín mellett idén először a Babel Camp Pinceklubja - a BB Pezsgőgyár egykori borospincéje - is megnyitja kapuit. Itt kapnak helyet a fesztivál esti koncertjei és a jam session-ök.

➤ MÁJUS 30., csütörtök:
Sequence Quartet / The Transform Quintet / Shalosh + Tula Ben Ari / Naked / Ákos Fekecs Project + Antal Gábor Trio

➤ MÁJUS 31., péntek:
Kika Sprangers Quintet / Subtext Duo / Ferenc Snétberger / Rafael (Rafael Mário)

➤ JÚNIUS 1., szombat:
Nikolai Ivanov / Károly Binder - Mihály Borbély duó / Dock In Absolute / Kardos-Tomor-Molnár Trió / Naked


Jegyek:
bit.ly/2vphFaq
Napijegyek: 3000.-
3 napos bérlet: 8000.-

A hivatalos Facebook esemény ITT érhető el.
Partnereink