Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Babel Nights - legelőször Barcelonában

A Babel Sound koncertsorozata a spanyol nagyvárosban, Barcelonában debütál november 24-én.

A Babel Nights koncepciója a Babel Sound Fesztivál nyomán született meg. Célja, hogy a fesztivál multikulturális és családias légkörét eljuttassa egy hozzád közeli helyre.

A Babel Nights egy olyan, több világzenei koncertet bemutató esemény, mely Európa nagyvárosaiban kerül megrendezésre. Az este folyamán helyi és nemzetközi vendégzenekarok lépnek fel, a koncertek végeztével pedig a zenészek egy közös jam session keretében csillogtatják meg tehetségüket a közönség előtt.

A Babel Nights egy kiváló alkalom arra, hogy megismerd a világ különböző tájairól érkező előadók munkásságát, valamint hogy felfedezz új zenei és művészeti irányzatokat az performanszok nyomán. Mindegyik Babel Nights egy egyedi és spontán kavalkádja a kreatív energiáknak!

A legelső barcelonai Babel Nights fellépői a The Prismatiks és a szerb Naked zenekar. Az est házigazdája a Babel Sound Fesztivál rezidens zenekara, a spanyol MiraMundo lesz.


Partnereink