Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Budapest SKA Nu-Jazz Orchestra az ELLÁTÓházban

Továbbra is a nyári Babel Sound Fesztiválra hangolunk Budapesten. Április 28-án, csütörtökön koncertsorozatunk következő fellépője, a BUSKANJO zenél az ELLÁTÓház színpadán. 
A pesti együttes a nevéhez méltóan nagyon finom fúziót hoz össze minden számában. A ska stílustól elvárt kicsit pattogós, lábat táncba lendítő alapokra vidám reggae hangzás simul. Ezt egészíti ki a jazzes, kicsit big-bandes fúvós szekció, ami fölé aztán odakerekíti magát Wéber Zsófia kellemesen fülbemászó énekhangja. Ezzel nagyon kellemes, a pop-jazz-ska hármas között ügyesen lavírozó BuSKAnjo hangzás születik meg. Ami garantált, hogy elmenni mellette nem igazán lehet. 

A csapat többször megjárta már a SZIGETet, zenéltek már az MR2 Akusztikban is, és 2015-ben kiadták 'Legyen ez a nap' című nagylemezüket a NarRator Records gondozásában. Saját dalokat és feldolgozásokat is játszanak, de a stílus minden esetben igazi BuSKAnjo! :)

 KONCERTKEZDÉS  20:00
 FACEBOOK ESEMÉNY 
Partnereink