Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

CREMM - Pályázati felhívás

Zenész vagy? Szeretnél új zenei tapasztalatot szerezni egy nemzetközi, multikulturális környezetben? Ha igen, jelentkezz a CREMM művészeti programjára!

A program a Babel Sound Fesztivál (Magyarország) és a Désert Vert Fesztivál (Marokkó) keretében kerül megrendezésre.

A projekt 2009-ben kezdődött Budapesten, majd Belgrádban és Katowice-ben folytatódott. Célja, hogy különböző kultúrákból invitáljon művészeket zenei alkotótáborunkba.

A jelentkező zenészekből 18 résztvevőt választunk ki, akiket három zenekarba osztunk be. A zenekaroknak 5 nap áll rendelkezésükre, hogy összeállítsanak egy 45-60 perces műsort, amelyet nyilvános koncert keretében mutatnak be Magyarországon a Babel Sound Fesztiválon, majd Marokkóban, a Désert Vert fesztiválon.

Az alkotótábor július 13-20 között kerül megrendezésre Balatonbogláron, a Désert Vert fesztivál pedig október 2-5 között Marrakeshben. Az útiköltséget, szállást és ellátást mindkét eseményre a szervezők biztosítják.

A tábor egy hetes időtartama alatt több, mint száz, különböző háttérrel és tapasztalattal rendelkező zenésszel találkozhatsz és alkothatsz együtt. Ismert művészek, mint Manou Gallo, Shlomo Bar, Yasser Haj Youssef, Manuel Hermia, Omri Mor és még számos név a világzene, jazz, blues és népzene világából mind átélték már a különleges élményt, melyet zenei alkotótáborunk nyújt.

Minden korosztály és műfaj jelentkezését szívesen fogadjuk. Amennyiben érdekel a lehetőség, regisztrálj a honlapunkon: cremm.babelsound.hu

Jelentkezési határidő: 2019. május 20.

A résztvevők listáját június 1-jén tesszük közzé.

Partnereink