Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Ezen a héten Babel Sound Csütörtökön KAL koncert az ELLÁTÓházban

A tíz éve muzsikáló szerb KAL igazi stílusmixet hoz az ELLÁTÓházba április 7-én a Babel Sound Csütörtök koncertsorozat keretében. A cigány repptől ízes városi etnodensz igazi csemege a mulatni vágyóknak, s közben dzsesszes szólóival az érzékeny füleket sem kíméli.
Több mint hatszáz koncerttel és három stúdiólemezzel a háta mögött érkezik Budapestre a Babel Sound jóvoltából a belgrádi KAL band. Léptek már fel a Szigeten, sőt, zenéltek már az A38-hajón is, és persze hírül vitték a balkáni életérzést szerte Európában és Amerikában is – nem egyszer.

Külön pikantériát ad a zenéjüknek, hogy a tradíciókból építkező népi vonalat egy nagyon is modern, városi lüktetéssel és elektro hangzással párosítják. Nem véletlen, hogy lemezeik producere a híres Mike Nielsen, aki többek között olyan előadókkal dolgozik, mint a Snow Patrol, a The Cure, vagy a Jamiroquai. Hamisítatlanul balkáni, mégis nagyon nyugat-európai, vagy inkább mondjuk úgy, hogy nemzetközi muzsikát hoz a KAL április 7-én az ELLÁTÓházba.
B A B E L   S O U N D   C S Ü T Ö R T Ö K


Partnereink