Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Flamenco est az ELLÁTÓházban

Hangolunk a fesztiválra! Most csütörtökön (május 5-én) egy autentikus tablao flamenco előadásra invitálunk! A fantasztikus hangulat, a tánc és zene mellé még egy tapas-t és egy pohár sangria-t is adunk ajándékba.

Ez alkalommal a Suspiros fogja bemutatni Sóhajok című előadását. Spanyol és magyar művészek koprodukciója, ahol összeolvad az autentikus és modern világ a zene és a tánc nyelvén. Az est szólistája és alkotója Pirók Zsófia, aki első külföldiként szerezte diplomáját a sevillai Conservatorio Profesional de Danza intézményében flamenco szakon. 2014-ben elnyerte a Fülöp Viktor Táncművészeti Ösztöndíjat alkotóművész kategóriában, ennek gyümölcseként jött létre az előadás.

Mi is valójában a flamenco? A jellegzetes gitárpengetés, a kasztanyetták és tenyerek csattanása, a cipők kopogása, a hajlított és érzelmekkel teli ének és a ruhafodrok vidám tánca tölti be a teret, és a lelket egyszerre. Sorsok, történetek, szerelmek és háborúk, komédiák és tragédiák... Mind ott van a flamencóban, ebben a fantasztikus, energiával teli latin életérzésben.

FACEBOOK ESEMÉNY

TOVÁBBI BABEL SOUND KONCERTEK AZ ELLÁTÓHÁZBAN

Partnereink