Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Indulj a Hangvető pályázatán és nyerj fellépési lehetőséget a Budapest Ritmón!

Október 3-án, a Budapest Ritmo showcase napján feltörekvő zenekarok kapnak újabb esélyt, hogy megmutassák magukat a nemzetközi szakértők és közönség előtt.

A magyar és régiós pályázók közül egy ötfős nemzetközi, szakmai zsűri választja ki a fellépőket, akik lehetőséget kapnak a Szimplában megrendezett showcase napon. A program másnapján a zenekarok személyesen találkozhatnak a zsűrivel, akik egy speed dating eseményen visszajelzést adnak a koncertről, a pályázati anyagról és tanácsokkal segítik a zenekart a nemzetközi piacon való előrelépésben.

A showcase napon fellépő zenekarok tagjai meghívást kapnak egy networking vacsorára is, amelyen a Budapest Ritmo szakmai programjának meghívottjaival találkozhatnak, emellett bérletet kapnak a fesztivál további programjaira, így részt vehetnek a szakmai konferencián és a koncerteken is.

A Budapest Ritmo tehát kapcsolatteremtési lehetőség a hazai és nemzetközi szakma kiemelkedő képviselőivel. A 2018-as showcase nap után a zenekarok számos meghívást kaptak régiós fellépésekre.

Jelentkezési határidő: 2019. március 24., éjfél

Sok sikert, találkozunk a Ritmo-n!

 

Partnereink