Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Izland jeges fuvallatai Barcelonába érkeznek egy estére

Jön a hatodik Babel Nights Barcelona! A Babel Nights kiváló alkalom arra, hogy megismerj a világ különböző tájairól érkező előadókat és felfedezz új zenei és művészeti irányzatokat.

A Babel Nights koncertsorozat Európa nagyvárosaiban kerül megrendezésre. Az este folyamán helyi és külföldről érkező zenekarok lépnek fel, a koncertrpogram után pedig valamennyi zenész a színpadra lép, hogy egy közös jam session keretében csillogtassák meg tehetségüket a közönség előtt. Mindegyik Babel Nights esemény egyedi és spontán kavalkádja a kreatív energiáknak!

A Babel Nights ötlete a nyaranta megrendezésre kerülő magyarországi Babel Sound Fesztiválon született meg; célja, hogy a fesztivál felszabadult multikulturális és családias légkörét Európa nagyvárosaiba is eljuttassa.

Június 22-én, a hatodik barcelonai Babel Nights fellépői a Basarab Orquestra, a SaffrAn és az izlandi Heiða Björg & the Kaos lesznek. A hivatalos Facebook esemény ITT érhető el.


 

Partnereink