Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Lesd meg a Babel Sound Fesztivál 2016-os fellépőit!

Bár néhány meglepetést még mindig tartogatunk a számotokra, a fesztiválon koncertező zenekarokkal már ismerkedhettek a FELLÉPŐK menüpontban.

Minden évben szívügyünk, hogy olyan előadókat mutassunk be, akik kuriózumnak számítanak mind a nemzetközi, mind a hazai színtéren. A fesztivál legtöbb fellépőjével itthon egyedül nálunk találkozhatsz. A magyar zenekarok mellett lesznek olasz, spanyol, portugál, holland, angol, amerikai, bolgár, szerb, cseh, lengyel, görög, máltai, chilei, izraeli, szenegáli, egyiptomi és indiai formációink. Művészek és műkedvelők 6 napon át élvezhetik egymás társaságát. A Babel Soundon nem csak elrohantok egymás mellett, hanem a koncertek mellett olyan programokon is részt vehettek együtt, mint a közös főzés, mesterkurzusok és workshopok, és természetesen a tánc és az örömzenélés.

Partnereink