Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Őrült spanyol est pénteken a Fonóban

Flamenco show Pirók Zsófival és spanyol vendégművészekkel

A Babel Sound Hangjai kultúrsorozat ez alkalommal az autentikus spanyol életérzést közvetíti, és ahogy már megszokhattuk, nemcsak a zene és a tánc, de a gasztronómia is előtérbe kerül. 2017. április 28-án, pénteken mindazokat várjuk tehát a Fonó Budai Zeneházba, akik a zenéért és a tánc szeretetéért jönnek el, illetve azokat is, akik csak szeretnének egy estére elrepíteni magukat gondolatban Andalúzia mesés hangulatú szűk utcácskáiba.

A flamenco a teljes emberre hatást gyakorol: viselkedésében, életfelfogásában, öltözködésében, szerep-mintáiban, teljes valójában érzékelhető hatása. Mindenki, aki érzi, mindenki, aki átéli, részt kap a világából.

 

A Magyar Táncművészek Szövetsége által is elismert Pirók Zsófia és édesanyja, Lippai Andrea, a többszörösen kitüntetett táncművész táncolnak autentikus tablao flamenco-t andalúz dallamokra. Spanyolországból utazik hozzánk erre az estére a neves flamenco énekesnő, Elena Morales (Córdoba), gitáron Juan José Bando (Sevilla) játszik, ütőhangszereken pedig Tar Gergelyt hallhatjuk, aki állandó tagja többek között a Cuba Ritmónak és a Ricardo Salsa Bandnek is.

 

Az erotikus és érzelem dús tánc és egyedi gitárjáték mellé sangria és tapas dukál, ami az est kulináris különlegességeként szerepel a Fonó konyhájának kínálatában.

 

Helyszín: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)
Időpont: 2017.04.28. Péntek 20:00

 

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1165696266872988/
Babel Sound facebook oldal: https://www.facebook.com/babelsound/
Pirók Zsófi facebook oldal:
https://www.facebook.com/PirokZsofiFlamenco/?fref=ts
Jegyvásárlás link: http://fono.jegy.hu/program/babel-sound-flamenco-est-79137

Partnereink