Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Vodku az ELLÁTÓházban

Április 21-én ismét nagyon finom muzsikát viszünk a Babel Sound Csütörtök koncertsorozat keretében az ELLÁTÓházba. Ez alkalommal a hazai Vodku zenekar hozza mozgásba tagjainkat.

A Vodku egy Budapestről induló közép-európai zenei áramlat, amely immár 24 éve hullámzik szerte a világban. Hátán világ és zene, dallam és szöveg, és három nemzedék lelkes zenészei hajóznak. Most éppen szülővárosukban fognak kikötni egy újabb találkozásra velünk.

Magukról azt mondják: szépek vagyunk, jók és okosak vagyunk, sokan vagyunk. Hangosak vagyunk. Népiesek vagyunk és világiak, meg vallásosak. Városiak vagyunk. Meséket olvasunk. Eszünk-iszunk-szeretünk. Na és iszunk is néha. Valamelyikünket valamelyik közép- és kelet-európai, balkáni és más pesti kocsmában biztosan megtalálsz. Játszunk a lányoknak, mert szépek, és a fiúknak, mert nekik senki sem játszik. Vannak motívumkincsek, meg törött dallamok. Lángos dióhéjban, és rókák tánca az árnyékban.

FACEBOOK ESEMÉNY https://www.facebook.com/events/1112358242145745/
KEZDÉS 20:00 
JEGYÁR 500 Ft

Partnereink