Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Dél-Amerikai ritmusok és lenyűgöző színkavalkád

A Babel Nights élénkebbé varázsolta Barcelonát egy estére.

Kolumbiai pezsgés, perui dallamok és brazil ütemek – a Babel Nights második eseménye igazi dél-amerikai hangulatban telt. Az estét a kolumbiai Agozao formáció nyitotta meg. Zenéjüket 40 színesebbnél színesebb ruhába öltözött táncos kísérte végig, kik a közönség soraiból felnőtteket és gyerekeket egyaránt bevontak a mulatságba.

A magyar-perui HolddalaNap zenekar lépett színpadra másodikként. Interaktív programjuk keretében az est vendégei egy rendkívül pörgős, dobszó által vezényelt körtáncra lettek invitálva.

A barcelonai MiraMundo együttes ezúttal soha nem hallott dalokat adott elő, melyek hamarosan megjelenő új albumukon szerepelnek. A Babel Mundo jam session során a MiraMundo frontembere, Luiz Mura elképesztően vezényelte a színpadon összegyűlt zenészeket, akik vidámabbnál vidámabb spontán dallamokkal hozakodtak elő együtt.

 

Partnereink